Velünk beszélhet.

Innovatív kaputelefon és épületkommunikáció

  • Das Unternehmen
  • Das Unternehmen
  • Das Unternehmen

Kaputelefon és Épületkommunikáció | Épületbiztonság | Házautomatizálás

A TCS 1995 óta gyárt innovatív épületkommunikációs technológiákat: audió-, és videókaputelefon rendszereket éppúgy, mint beléptető és felügyeleti megoldásokat. Az épületen belüli kommunikációra számos lehetőséget kínálunk, mint pl.: portaszolgálati rendszerek, integrált lakó-információs és vészhívó funkciókkal kiegészítve.

A TCS legfontosabb alapelvei: a modern technológiák alkalmazása és a tartós termékminőség biztosítása, amelyekről könnyen meggyőződhet, ha kezébe veszi bármelyik kültéri kaputelefon állomásunkat; műanyag helyett alumínium - tökéletes választás a tartósság, a vandálbiztos kialakítás és a design mellett.

A hagyományos szerelési módok helyett a TCS:BUS technológia használatával egy modern és funkcionális BUS-technológiát ismerhet meg. Az eredmény egy homogén rendszer, amely nagy teljesítményű, ennek ellenére áttekinthető és egyszerű tervezést tesz lehetővé a kivitelezők számára. Az egyszerű és optimális installálhatóság mellett a TCS széles támogatást nyújt termékeihez: kivitelezőként használja a szerviz és programozó egységeinket, probléma esetén pedig kérdezze a helyi technikai támogatóinkat - a TCS-re a vásárlás után is számíthat.

TCS AG Genthin anyacégnek egy önálló leányvállalata az osztrák TCS TürControlSysteme GmbH Österreich, amely közvetlenül végzi a termékértékesítést és támogatást a következő országokban: Ausztria, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia és Horvátország.

A TCS-termékek kizárólag villamosipari szakkereskedésekben, helyi képviselőkön és kereskedelmi képviseleteken keresztül érhetők el.

tcs historie

A TCS az 1995-ös alapításakor egy saját fejlesztésű, teljesen új BUS-technológiára építve kezdte el gyártani kiváló minőségű kaputelefon rendszereit. A későbbiekben a piaci igényeket követve először a fekete-fehér, majd a színes-videó rendszereink jelentek meg. A mai kínálatot a minőségi anyagokra építő modern design és a nagyméretű kijelzők határozzák meg. A használhatóságot és funkcionalitást a TCS-nél mindig szem előtt tartjuk.