Bevezető

TCS TürControlSysteme GmbH

TCS TürControlSysteme GmbH | Gewerbepark 21
 | 2821 Lanzenkirchen
 | Telefon +43-(0)2627-45266-0 | Fax +43-(0)2627-45266-20 | Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.

 

IBAN: AT563227800000066167

BIC: RLNWATWW278

Joghatóság: Wiener Neustadt

Közösségi adószám: ATU43589403

Weboldal jogosultság : StonefieldDATA - Webdesign

 

1. Felelősségvállalás az online ajánlatokkal és a weboldallal kapcsolatban
Az oldal tartalmát a legnagyobb körültekintéssel szerkesztettük. A tartalmak helyességéért, teljességéért, aktualitásáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Szolgáltatóként felelősek vagyunk az oldal tartalmáért a TMG 7.§ alapján, az általános jogi kereteken belül. Üzemeltetőként a TMG 8-10.§ alapján nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított vagy tárolt információkat, illetve vizsgálni egy esetleges illegális tevékenységet. Az adatok eltávolítására vagy elérésének korlátozására az általános jogi törvények alapján nem vagyunk kötelezhetőek. Felelősségünk csak a konkrét jogsértés megállapításának időpontjától állhat fenn. Amennyiben tudomást szerzünk jogsértő tartalmakról weboldalunkon, azonnal eltávolítjuk azokat.

 

2. Hivatkozások és linkek
Közvetlen vagy közvetett hivatkozás más honlapokra ("linkek"), amelyek esetében a felelősség felmerülhet, ám felelősség csak akkor keletkezik, ha a szerző tisztában van a tartalommal, és technikailag lehetséges és elvárható, hogy megakadályozza az illegális tartalom megjelenését. Az üzemeltető elismeri, hogy az adott időpontban az oldalon használt hivatkozások semmilyen illegális tartalmat nem tartalmaznak. A jelenlegi vagy jövőbeli tartalmak, illetve az oldalhivatkozások tartalma felett a szerzőnek semmilyen ellenőrzése sincsen. Elhatárolódik minden olyan tartalmi változástól, amely a hivatkozás (link) elhelyezése után keletkezett. Ez vonatkozik a weboldalon található összes linkre és hivatkozásra, valamint a vendégkönyvekre, fórumokra, levelezőlistákra és minden olyan adatbázisra, amelyekhez kívülről is hozzá lehet férni. Az illegális, hibás vagy hiányos tartalmak használatából vagy nem használatából eredő károkért kizárólag a hivatkozásban szereplő oldal szolgáltatója felelős.

 

3. Szerzői jogok és védjegyek
A szerzőt megilletik a szerzői jogok - a képek, grafikák, hangdokumentumok, videófájlok és szövegek szerzői jogai. Minden a weboldalon található márkanevet és védjegyet a szerzői jog védi, és a védjegyekre és márkanevekre vonatkozó általános szabályok illetik meg a szerzői jog tulajdonosát. A márkanevek szerepeltetése nem jelenti azt, hogy nem védi őket a védjegyekre vonatkozó törvény. A szerzői jog nyitott, abban az esetben, ha a szerző megegyezik az oldal szerkesztőjével. A grafikák, hang-, kép-, videó-anyagoknak, szövegeknek a sokszorosítása, illetve felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott médiában csakis a szerző kifejezett engedélyével lehetséges.

 

4. Adatvédelem
Az adatszolgáltatás a weboldalon (Email cím, név, bejegyzések) önkéntesen működik. Az oldalon kínált szolgáltatások és ajánlatok - amennyiben műszakilag lehetséges és elérhető - a személyes adatok megadása nélkül (anonim adatok, vagy álnév) használhatóak. Adatok, mint pl.: postacím, telefonszám, faxszám, emailcím stb. tovább adása, illetve kéretlen információk közzététele harmadik fél számára nem történik. Az un. spam leveleket küldők ellen jogi lépéseket teszünk.

 

5. Jogi nyilatkozat érvényessége
Ez a jogi nyilatkozat a weboldalon megjelenített kiadvány részének minősül. Amennyiben ennek a nyilatkozatnak egésze vagy egyes részei nem vagy nem teljesen felelnek meg a jogi szabályozásnak, úgy ez nem befolyásolja a további dokumentumok tartalmát és érvényességét.

TCS TürControlSysteme GmbH